Höstens Program och Flytt

Vi är nu färdiga med höstens program och det blir verkligen ett fullmatat program med där vi får höra om så varierade ämnen som Skånska kriget, socker, sjömän och caféer. Klicka länken eller gå in under fliken aktiviteter. Observera att vi bytat tid och lokal för mötena. Vi träffas numera på onsdagar i Larvilokalen (Larvigatan 19D) kl. 18:30. Vi har tidigare haft våra julsamkväm där och det har varit väldigt lyckat. Lokalen är inte så långsmal och bättre ventilerad vilket är stora fördelar.

Den andra stora nyheten är att vi helt flyttar från Puls Arena. Det finns flera anledningar till detta. Det har inte varit helt naturligt att dela lokaler med idrotten med det oväsen det ibland medför. Området är heller inte så populärt bland flera av våra medlemmar. Tveksamheten inför att att bege sig ditt har heller inte lättats upp av det inbrott i vårt kontor som vi hade i höstas. I vår har vi dessutom haft stora problem med internetuppkopplingen som vi flera tillfällen omöjliggjort vår normala verksamhet. Nu är det inte så att det bara varit problem. Personalen på Puls Arena har varit ytterst trevlig och hjälpsam. Kommunen har också varit generösa genom att ställa lokalerna till vårt förfogade till en låg kostnad. Våra kostnader kommer alltså att bli lite högre i och med flytten men vi bedömer att det är värt det. Speciellt om fler medlemmar känner sig manade att komma på våra möten.

Den nya lokalen är på Säbygatan 7 i Landskrona. Kontraktet är påskrivet och flytten skall genomföras i maj. Allt kommer dock inte vara iordningställt innan sommaren. Säbygatan 7 är det mittersta höghuset sett från Slottscafeet. Från gatan går ni upp för en gång på vänstra sidan av huset och i den andra trapphuset finns en dörr till höger där vi kommer att vara. Detta är en mötes/festlokal för de boende i området. Vi kommer att ha ett eget låst kontor/bibliotek och dela resten av lokalen som har ett mindre kök med de boende och andra föreningar. Ni kan även komma till lokalen från andra sidan då får ni gå upp för en trappa från parkeringen där. Vi kommer alltså ha alla öppet hus möten där och som tidigare meddelat har vi från hösten öppet både tisdag eftermiddag och torsdag kväll. Närmaste busshållplats är Landskrona Artillerigatan där buss 2, 3 och 5 stannar. Detta kommer göra det lättare för er som bor på Västra Fäladen och andra delar av staden att ta sig till våra möten. Observera att månadsmötena kommer hållas i Larvilokalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.