Säsongsavslutning och Sommaröppet

Efter vårens sista föredrag är det nu dags för vårens sista ”Öppet Hus”, tisdagen den 9 maj kl. 13-17. Vi tackar alla som deltagit och hoppas att vi ser ännu fler i höst då vi öppnar igen den 5 september. Vi kommer då även att ha öppet på torsdagskvällar igen. Det har varit efterfrågat men tillräckligt många besökte inte träffarna förra hösten. Vi hoppas att förändringen, som vi snart kommer informera om, kommer locka flera när dessa möten återkommer i höst.

Vill ni träffas och diskutera släktforskning även under sommaren finns det dock möjlighet. Vi har nämligen som vanligt släktforskarjour under 6 onsdagar i sommar på Landskrona stadsbibliotek. Första onsdagen är den 28 juni och sista den 2 augusti. Vi kommer vara på plats på vår vanlig plats på andra våningen mellan kl. 13 och 16.

Vi vill förbättra dialogen med våra medlemmar därför har vi startat en Facebook grupp. (Eller kanske det är en Facebook sida, jag ska vara ärlig och säga att jag inte har ett Facebook-konto så jag vet inte riktigt hur sådant fungerar.) Där kommer vi informera precis på samma sätt som hemsidan men ni kommer också lättare ha möjlighet att kommentera och kommunicera med varandra. Vi hoppas det kommer bli en levande diskussion och intressera även de medlemmar som inte har möjlighet att komma på så många möten.

Vi kommer också att skicka ut enkät till alla våra medlemmar via e-post. Detta för att vi ska få en bättre bild av vad ni vill att föreningen skall bidra med. Alla förslag är välkomna men inte realiserbara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.