Flytten till Säbygatan 7, öppet hus och släktforskardagarna

Nu är det snart tid att slå sig ner framför datorn igen efter ett förhoppningsvis avslappnande sommarlov. Vi börjar med ”Öppet Hus” igen tisdagen den 5 september i vår nya lokal på Säbygatan 7. Torsdagsträffarna kommer tillbaka efter en termins uppehåll den 7 september. Vi hoppas att vår nya lokal ska vara mer inbjudande för kvällsaktiviteter.
Men innan vi kan börja vår verksamhet måste vi faktiskt flytta vårt bibliotek och övriga saker från vårt kontor på Puls Arena. Vi i hoppas att just du kan hjälpa till på måndag den 28 augusti att bära möbler och böcker. Inbjudan har skickats till alla medlemmar. Förhoppningsvis är vi många starka som vill hjälpa till. Vi träffas vid vår nya lokal kl. 10:00.
Vi vill också ta tillfället i akt att tipsa om att i helgen (26-27 augusti) är det Släktforskardagarna i Halmstad. Det är en stor mässa med massor av utställare och föredragshållare. Dagarna är vart år men sällan så här nära oss skåningar så ta tillfället i akt och besök dem i år. Ett antal av oss i styrelsen kommer samåka dit på lördagen. Kanske ses vi där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.