Samåkning till Helsingborgs stadsarkiv och två tips på arrangemang

Som meddelat i förra inlägget träffas vi tisdagen den 23 februari kl. 18:00 på Helsingborgs stadsarkiv och det är relativt enkelt att ta sig dit med kollektivtrafik. Men vi vill erbjuda samåkning för de som inte har så enkelt att gå de 800 m från Knutpunkten och alla andra som föredrar att ha lite resesällskap.

Vi träffas på parkeringen utanför Puls Arena vid Stenorsvägen senast kl. 17:15. Anmälan ska helst ske genom svar på frågan som kommer ställas i inbjudan. Ni kan också anmäla er via e-post eller ringa, se kontaktuppgifterna här. Det är alltid viktigt att ni för oss att ni tackar ja eller nej till att närvara på våra möten. Det förenklar vår planering väldigt men den här gången är det extra viktigt, att ni som vill samåka anmäler er, eftersom vi inte har bestämt hur många som kommer att köra. Vi måste veta hur många som är intresserade så ingen blir lämnad kvar på parkeringen. För er som har svårt att ta sig till Puls Arena kan vi erbjuda att hämta er men då måst ni meddela oss detta specifikt. Vi ser helst att de som kan kommer till Puls Arena men på hemvägen kan vi naturligtvis lämna av er där det passar er bäst.

Torsdagen den 18 februari kl. 18:30 är det föredrag på Landskrona Museum om Weibullsholm. Det kan säkert vara intressant att höra en del om ett av Landskronas stora företag och vad som finns kvar av det. Läs lite mer på museets hemsida.

Vi kommer att deltaga på Hyresgästföreningens Aktivitetsmässa i Karlslunds Idrottshall den 24 februari kl. 16-19. Vi hoppas locka några nya medlemmar och för er som redan är medlemmar där kanske finns någon annan förening på plats som kan intressera er? För mer information se Affisch Aktivitetsmässa i Landskrona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.