Tidningen 2020

Landskronabygdens Släktforskares årliga tidning har nu blivit klar för distribution, men eftersom corona pandemin härjar som den gör har vi inga medlemsmöten där vi kan dela ut den som vi brukar. Att skicka alla tidningar ut med vanlig post innebär en stor kostnad för föreningen, varför vi vill ge våra medlemmar möjlighet att hämta tidningen själv.

Vi kommer därför att göra så, att ni kan hämta tidningen på vår lokal på Säbygatan 7, onsdag den 4 november på förmiddagen mellan kl 10 och 12. Vi försöker följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, så det blir inget tillfälle att träffas för någon längre stunds snack – utan bara kort för en överlämning. De som kommer på det senarelagda årsmötet den 11 november kan få tidningen då, men eftersom vi tror att många avstår från att komma till årsmötet kan den alltså hämtas onsdag den 4 november. Eventuellt blir det ytterligare en dag för utlämning ett par veckor senare.

Vi kommer att meddela om detta på vår Facebooksida och på Hemsidan.
Hälsningar Verner

Ett svar på “Tidningen 2020”

  1. Jag vill köpa tidningen och sätter in 100 kronor på ett konto.om det fungerar så ber jag någon att hämta tidningen.har tidigare varit medlem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.