Årsmötet 2020 (inställt)

Landskrona Kommun har avbokat vår möteslokal och vi måste därför ställa in årsmötet igen!
Detta sker p.g.a. de nya corona-restriktioner i Skåne.

Alla medlemmar kallas härmed till årsmötet onsdagen den 11 november kl. 18:30 i vår gamla möteslokal i Puls Arena, Varggatan 17.Observera att den gamla ingången är stängd för allmänheten och vi måste gå in genom entredörrarna som finns vid parkeringen på Varggatan och ut mot Stenorsvägen.
Bytet av lokal beror på att Larvilokalen ej går att hyra under resten av året. Lokalen är tyvärr lite mindre men med lite god vilja ska vi kunna uppehålla den sociala distanseringen.

Vi kommer inte att ha någon servering.
De flesta möteshandlingar har funnits tillgängliga på hemsidan (datum i kallelse och dagordning stämmer ej) sedan minst den 16 mars och alla kan fås på papper på själva årsmötet eller skickade hem om så önskas. Kontakta styrelsen om ni har frågor eller förslag. Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet alltså den 28 oktober.  

Påminner om att medlemsavgiften för 2020 (200 kr och 100 kr ytterligare för familjemedlem) skall vara föreningen tillhanda senast innan årsmötets början via Bankgiro 373-4001 eller med kontantbetalning i årsmöteslokalen. Glöm inte att ange vem betalningen avser och e-postadress.

Vi vill också påminna om att vi finns på Facebook.

Landskronabygdens Släktforskares styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.