Våren 2023

Så börjar ett nytt år med släktforskning i Landskrona. Torsdagen den 19 januari öppnar vi åter på Säbygatan 7 för släktforskning i trevligt sällskap och med tillgång till vårt stora bibliotek med mera. Observera att vi endast har öppet på torsdagar kl. 13-17. Vi avslutar terminen den 11 maj då vi tar sommarlov.

Det blir naturligtvis föredrag också i vår.
Torsdagen den 16 februari kommer Niklas Hertzman och berättar om oäkta barn och okända föräldrar.
Torsdagen den 16 mars berättar Hjördis Thelander om teatern och Café 31. Årsmöte kommer också vara denna kväll.
Båda programpunkterna är i ÖV-huset på Ödmanssonsgatan 12 i Landskrona kl. 18:30. Alla medlemmar kommer få inbjudan via mejl som vi gärna ser att ni besvarar i god tid så vi vet hur många frallor vi ska beställa till fikan som följer föreläsningarna. Fikan kostar 30 kr men föreläsningen ingår i medlemskapet. Bestämmer ni er på dagen kan vi inte garantera att det finns fika men ni är naturligtvis lika hjärtligt välkomna till kvällens gemenskap.
Vi planerar även en mindre utflykt i april som vi återkommer om i ett senare skede.

Glöm inte att betala medlemsavgiften. Den är oförändrat 200 kr för ordinarie medlem och 100 för familjemedlem. Bankgiro 373-4001 är som vanligt det bästa sättet att betala men ni har nu också möjligheten att betala in via SWISH. Se numret och läs mer detaljer här.

Det finns ytterligare två sätt att stötta vår förening.
Stöd föreningen och få 100kr i rabatt på en prenumeration av Släkthistoriskt Forum eller paket där tidningen ingår om ni anger koden KZD523. Beställ och läs mer om vad som ingår här.
Samla kvitton från City Gross i Landskrona. City Gross sponsrar nämligen oss ytterst generöst med 1% summan av alla kvitton vi samlar in. Det låter kanske inte så mycket men alla bäckar små leder till flera tusen kronor till sist. Så kom förbi och lämna dina kvitton på ett öppet hus möte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.