Att få en annan far på äldre da’r

Att ta hjälp av DNA-test för att hitta okända släktingar blir allt vanligare inom släktforskning. Ibland är det framgångsrikt men det kan också hända att det dyker upp resultat som man inte räknat med i sin vildaste fantasi….

Tom Glans

”Men då gjordes ett DNA-test som kom att förändra hela bilden.”
Tom Glans berättar hur det var när det uppdagades att han haft fel pappa i hela sitt 71-åriga liv.

Tom Glans har tidigare hållit föredrag om sin omskakande upptäckt i sin hemstad Eslöv och i Kävlinge. Tom har också en lokalkoppling eftersom han arbetat 34 år i Landskrona. Han kommer högt rekommenderad så vi hoppas ni är många som vill komma och lyssna på en fascinerande berättelse om vad släktforskning kan avslöja.

Månadsmötet är i ÖV-huset torsdagen den 12 oktober kl. 18:30. Medlemmar anmäler sig genom att besvara inbjudan som kommer skickas ut via mail. Vi tar numera 30 kr betalt för icke-medlemmar men då ingår fikan. Icke-medlemmar anmäler sig genom att maila föreningen på landskronaforsk@gmail.com.
Efter föreläsningen serveras vi kaffe och fralla för 30 kr för de som vill. Ange om ni vill ha fika när in anmäler ert deltagande. Betalning kan ske via SWISH 123 683 45 01 eller kontant men vi måste veta i god tid (senast söndagen den 8 oktober) hur många som kommer och äter så att vi kan beställa rätt antal kuvert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.