Årsmöte och föredrag om Café 31

Hjördis Thelander kommer och håller sitt föredrag med rubriken ”Elsie Håkansson – berättelser om Cafe 31, om dagböckerna och om livet”. Café 31 var ett ideellt drivet café och kulturell mötesplats i Landskrona där inte bara Elsies kakor lockade gästerna när caféet höll öppet på lördagen utan även de inbjudna artisterna.

Elsie Håkansson

Årsmötet hålls efter föredrag och fika. Mer information om årsmöte/årsstämma kommer senare.
Valberedningen söker aktivt efter nya krafter till styrelsen, är ni det minsta intresserade ta kontakt med dem direkt eller så kan vi i styrelsen förmedla kontakt. Observera att motioner och förslag till årsstämman skall vara styrelsen tillhanda senast två veckor före stämman.

Månadsmötet är i ÖV-huset (Ödmanssonsgatan 12) torsdagen den 16 mars kl. 18:30. Efter föreläsningen serveras vi kaffe och fralla för 30 kr. Betalning kan ske via SWISH 123 683 45 01 eller kontant men vi måste veta i god tid (senast 12 mars) hur många som kommer så att vi kan beställa rätt antal kuvert.

Observera att öppet på Säbygatan 7 är inställt denna dagen.

2 svar på “Årsmöte och föredrag om Café 31”

  1. Jag hittar inte listan där man antecknar om man kommer eller inte. Varken på hemsidan eller i FB. Var är den?

    • Hej Ingrid, inbjudningslistan skickas som vanligt ut via mejl till alla medlemmar. Jag har nu skrivit och skickat ut det så du ska ha fått det i din mejlkorg. Vi försöker att inte skicka inbjudan för långt i förväg. Men information om mötena kommer alltid finnas här på hemsidan så fort vi har alla detaljer klara. Årsmötet speciellt behövde vi mejla om tidigare så att vi garanterat lever efter vår stadgar. Vänliga hälsningar Andreas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.