Hösten ger oss tid för släktforskning

Efter den torra sommaren har hösten äntligen kommit med regnet och tid för släktforskning. På tisdag den 4 september börjar vi med våra Öppet Hus på Säbygatan 7 som vanligt öppnar vi kl. 13 och så även på torsdagar. Tisdagar och torsdagar kl. 13-17 är tiderna alltså.

Vi har nu slutligen fått bekräftat höstens program. Det blir SVAR, DNA och Gråen. Två populära föreläsare återkommer och ett nytt namn besöker oss. Läs det här. Glöm inte att vi träffas numera på onsdagar i Larvilokalen (Larvigatan 19D) kl. 18:30.

Den uppmärksamme märker att vi inte har skrivit ut ett datum för vårt julsamkväm. Vi kommer troligen kombinera detta med årets sista föreläsning (den om DNA) men inget beslut är tagit än.

2 svar på “Hösten ger oss tid för släktforskning”

 1. Även om jag lagt min forskning på is under några år så kan jag inte undgå att konstatera att släktforskningen i Landskrona endast är för pensionärer och arbetslösa. Tyvärr finns det inga kurser eller öppettider som passar oss som fortfarande är yrkesverksamma på dagtid mellan 07 och 17. Vi hänvisas alltså till andra föreningar… trist tycker jag

  • Hej Hasse!
   Jodå, vi har haft öppet en antal gånger till klockan 19 på tisdagskvällar. Men tyvärr så kom det inte en enda person till mötena,så
   vi blev helt enkelt tvingade att ändra tiden till 13 – 17 både tisdagar och torsdagar. Jag lovar att ta upp problemet vid nästa styrelsemöte.
   Vänligen
   Nils Dahlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.