Månadsmöte 2017-09-27 Svenska officerare och kriget i Skåne 1675-1679

Föredraget bygger på svenska officersbrev från kriget samt den svenska rikskanslerns av danskarna stulna krigspost. Peter Ullgren är författare och docent vid Lunds universitet som gett ut ett flertal historiska verk som ni kan läsa om på hans hemsida.

Månadsmötena är från och med i höst i Larvilokalen på onsdagar kl. 18:30. Larvilokalen ligger på Larvigatan 19D men kan lättast nås från Kapellvägen (vägen mellan höghusen och Landskrona Kyrkogård). Larvilokalen är vid det mittersta höghuset. Hiss finns för de som har behov för detta.

Ni som får vår inbjudan via mejl anmäl er som vanligt. Alla är välkomna. Anmälan är inget krav för att få delta utan ett sätt för oss att kunna förbereda för rätt antal personer. Vi serverar mackor till en mindre peng efter föreläsningen som vanligt.

Nu på lördag deltar vi i HELA Landskrona mässan kl. 10-16. Vi tillsammans med många andra ideella verksamheter informerar på Rådhustorget. Samtidigt är det Höst i Landskrona så ska ni in till Landskrona centrum och handla eller delta i andra aktiviteter varför inte titta förbi vårt bord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.