Jubileumsfest 2017-12-06

Landskronabygdens Släktforskare bjuder in alla sina medlemmar att gemensamt fira föreningens 30-års jubileum med en festlig middag i Larvilokalen den 6 december. Vi kommer servera en välsmakande kötträtt inkl. dryck (läsk och lättöl). De som önskar vegetarisk alternativ måste meddela detta. Naturligtvis serveras det kaffe med kaka efter maten.

Carita Hermansson från Minnesbanken på Landskrona Museum kommer innan maten att berätta om nöjeslivet i Landskrona. Hon visar bilder på de etablissemang som funnits genom åren och berättar vad som försiggått där. Kanske får ni en nostalgisk tillbakablick eller kanske nämns ett ställe där era anfäder träffats. Hur som helst kommer ni kunna se med ny blick på många platser i vår stad.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma. För att tacka några av dem som bidragit till att föreningen bildats och levt kvar planerar vi bjuda alla dem som varit ordförande. Eftersom vi vill göra detta jubileum extra festligt kommer priset bli lite högre än det som varit på senare års julsamkväm. Vi tar 150 kr för mat och dryck. Betalning sker helst till vårt Bankgiro 373-4001 (Observera nytt giro!) eller kontant på plats men vi måste veta i god tid hur många som kommer så att vi kan beställa rätt antal kuvert. Anmälan är bindande.

Larvilokalen 6/12 kl. 18:30 150 kr

Senast anmälan: 12 november

P.S. Den 29 november kommer Niklas Hertzman och berättar om Sjömanshus. Separat inbjudan/information kommer senare. D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.