Torsdagarnas öppettider och ursäkt

Som vi nämnde i förra posten kommer konferensrummet där vi har möten på torsdagar byggas om till kontor. Det andra konferensrummet är upptaget under våra öppettider så vi blir tvungna att ändra öppettiderna i framtiden. De ansvariga på mötena har bestämt att vi stannar i lokalen vi har och behåller öppettiderna, alltså kl. 14-18, tills vi kastas ut vilket tydligen blir den 15 oktober så från och med då har vi öppet kl. 16:30-19:30.

Vi ber om ursäkt för den missvisande information vi gav på månadsmötet. Vi berättade att rummet skulle byggas om från den 1 oktober vilket togs som att vi skulle ändra tiderna från och med då. Vi var inte tydliga med att den faktiska ombyggnaden dröjde lite till.

När vi nu pratar om månadsmöten och misslyckande måste vi beklaga vad som hände på förra mötet.
Vi misslyckades med att visa filmen ”Starka kvinnor, kloka gummor och änglamakerskor”.
Vi kommer kanske göra ett nytt försök längre fram men det kan dröja länge eftersom vi har planerat vårt program så långt i förväg. Alla medlemmar har möjlighet att låna filmen hem och titta på den.

Vi hade förberett visningen och testat tekniken. Det fungerade minuter innan mötet började. Varför projektionen blinkade som den gjorde vet vi inte säkert men vi har löst problemet. Det enkla lösningen att använda en hdmi kabel istället för dvi fixade det för våra datorer. Vi testade senare med en medlems dator och dvi kabel vilket fungerade. Varför det inte fungerar med föreningens datorer och dvi kabel när det alltid gjort förut vet vi inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.