God Jul önskas alla medlemmar

Efter tisdagen trevliga julsamkväm där jullandgången gladde smaklökarna och intellektet testades av svåra frågor som Yvonne sammanställt är det dags att tacka för i år.

Vi har haft ett väldigt händelserikt år med osedligt leverne, fångar på citadellet, pumphus, vandringar, utvandringar, vårt första hela år på Puls Arena och så har vi fått denna nya bättre hemsidan. Vi har haft våra låga punkter som den misslyckade visningen av filmen (som finns att låna och som vi planerar visa någon gång under det nya året). Höjdpunkter som den engagerande föreläsningen om skånska ord och förstås julfesten. Vi ser fram emot ett nytt år med släktforskning och trevligt umgänge.

Schemat för våren finns redan upplagt och har gjort det rätt länge nu. Naturligtvis kan ändringar ske men vi hoppas att även kunna sätta schemat för hösten i god tid. Har ni förslag på föredrag, filmvisningar eller bara allmän åsikter om vår verksamhet tveka inte att skicka ett mail, kommentera på hemsidan eller att helt enkelt prata med oss när vi ses.

Vårens första möte är med Niklas Hertzman från Arkiv Digital som berättar om de många nyheterna i programmet. Andra mötet blir ett studiebesök på Helsingborgs stadsarkiv.

Det nya årets första öppet hus är tisdagen den 19 januari kl. 13-17 och det andra torsdagen den 21 januari kl. 16:30-19:30.

God Jul och Gott Nytt År

önskas alla medlemmar och besökare

av Styrelsen i allmänhet och Sekreteraren i synnerhet (som är den som skriver detta)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.